it-8

Onze groep bestaat uit vijf bedrijven, de labels. Waarvan ieder label specialist is binnen hun vakgebied. Samen werken we met name voor productiebedrijven binnen de Food & Industry. it-8 richt zich, zoals de naam doet vermoeden, op de IT branche.

it-8

Specialist in IT

it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen. En dat doen we niet zomaar. Dagelijks spreken wij IT’ers en laten we hen uitgebreid aan het woord, wat resulteert in veel interessante verhalen. Doordat wij de tijd nemen voor de mensen en bedrijven die wij spreken, leren we ze echt kennen. Daarmee groeit onze kennis van IT en gaan we op zoek naar de persoon achter het CV. Op die manier zoeken wij naar de juiste match tussen persoon, bedrijf, cultuur en CV.

Kennisdeling

Ben jij benieuwd hoe wij tegen IT-recruitment aankijken? En wat, bijvoorbeeld, de rol is van IT in een productieomgeving? Bekijk dan onze blogpagina. Hier delen wij onze kennis over verschillende onderwerpen.

Naar it-8 Blogs

Recente blogs

Jouw carrière in IT

Specialist in IT it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen.... Lees meer

Quality & Operations

Specialist in Quality & Operations Yor-in bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten, maar vooral: tussen mensen.... Lees meer

NRG-Office, specialist in Supply Chain

Specialist in Supply Chain NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en... Lees meer

Loading...