Never stop playing

Niet iedereen houdt van skiën?

Geen skitripje voor alle LinkedLabel’ers dit jaar – onbegrijpelijk dat niet iedereen van skiën houdt – maar een weekendje Maastricht. En hoe heerlijk het Vrijthof is, ook in het bourgondische Zuiden is stilzitten niet onze beste kant. Work hard, play harder!

Dus namen alle collega’s van NRG, Major Q, NegentigTien, Yor-in en wijzelf van it-8 het geweer in de hand voor een tactisch en strategisch partijtje in de buitenlucht. En daar werd maar weer eens duidelijk dat onze recruiters niet in de wieg zijn gelegd voor lukraak schieten.
Misschien ook wel logisch, want als er iets is waar IT’ers niet echt dol op zijn, dan is dat de head hunter of recruiter. En wij kunnen het weten; van oorsprong komen alle collega’s van it-8 immers uit de IT. Sterker nog, ons bedrijf ontstond 2,5 jaar geleden juist vanuit de stellige overtuiging dat het werven van IT’ers echt anders kan.

Persoonlijke en inhoudelijke W&S

De gemiddelde IT’er wordt dagelijks bestookt met talloze ‘prachtige job opportunities’. En de gemiddelde IT’er zit daar helemaal niet op te wachten. Niet alleen omdat ze carrièrekansen te over hebben in de krappe IT-arbeidsmarkt, maar vooral omdat ze nogal eens benaderd worden door head hunters die zich niet laten hinderen door enige kennis of affiniteit van zaken. IT-8 is ons antwoord op dat tastbare gebrek aan persoonlijke en inhoudelijke W&S binnen de IT.

Goed, terug naar ons partijtje collegiaal schieten. Een potje gamen is namelijk wel aan ons besteed. Want als er iets is dat voor alle IT-8ers geldt: We never stop playing!

Recente blogs

Fully charged

Product Lifecycle Management Vanuit NRG waren we onlangs bij een klant bezig met een supply chain-project,... Lees meer

Never stop playing

Persoonlijke en inhoudelijke W&S De gemiddelde IT'er wordt dagelijks bestookt met talloze 'prachtige job opportunities'. En... Lees meer