NRG-Office

Vanuit LinkedLabels streven we ernaar om alle facetten binnen een fabriek, of productieorganisatie, vooruit te helpen en dan met name in de Food & Industry. Dat doen we samen met onze vijf vakspecialistische labels. NRG-Office is het eerste opgerichte label en de grootste. Benieuwd wat zij doen?

Specialist in Supply Chain

NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en professionals in de Food & Industry. Sinds 2006 zijn we actief als detacheerder en werving & selectie bureau. In die tijd hebben we een flink netwerk van kwalitatief goede Supply Chain professionals opgebouwd. Hierdoor weten we snel een passende invulling te realiseren, of het nou gaat om een vaste functie of een interim opdracht.

Kennisdeling

Benieuwd naar wat onze Supply Chain professionals doen op hun opdracht? Of wil jij meer weten over onderwerpen als blockchain en ERP-implementaties? Bekijk dan onze kennisdeling pagina.

Naar NRG-Office Kennisdeling

Recente blogs

Jouw carrière in IT

Specialist in IT it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen.... Lees meer

Quality & Operations

Specialist in Quality & Operations Yor-in bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten, maar vooral: tussen mensen.... Lees meer

NRG-Office, specialist in Supply Chain

Specialist in Supply Chain NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en... Lees meer

Loading...