Online solllicitatietraining

Wij vinden het zonde om onze kennis van recruitment en de arbeidsmarkt binnen LinkedLabels te houden, als we anderen, zoals jij, daarmee verder kunnen helpen. Daarom hebben we onlinesollicitatietraining.nl gelanceerd. Op deze website vind je allerlei tips en informatie om jouw droombaan te vinden én als beste uit de bus te komen tijdens het sollicitatieproces.

kennismakingsgesprek Yor-in

Of je nu op zoek bent naar jouw eerste baan of een volgende stap; solliciteren vraagt tijd en aandacht. Op onlinesollicitatietraining.nl vind je handvatten voor alle onderdelen van het sollicitatieproces. Van tips voor een opvallend LinkedIn profiel tot aan tips voor het eerste gesprek.

Onze Recruitmentspecialisten zijn dagelijks met veel professionals binnen allerlei vakgebieden in gesprek. Deze kennis en ervaring bundelen we en verwerken we tot blogs, whitepapers en podcasts.

Naar onlinesollicitatietraining.nl

 

Zelf kennis delen over het recruitmentproces?

Ben jij een recruitmentspecialist en wil jij jouw kennis delen over het sollicitatieproces? Ook van expertise van buitenaf staan wij open. Mail dan naar Ward op w.gugelot@linkedlabels.nl!

Lees hier meer over LinkedLabels, onze labels en wat wij doen.

 

 

Recente blogs

Jouw carrière in IT

Specialist in IT it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen.... Lees meer

Quality & Operations

Specialist in Quality & Operations Yor-in bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten, maar vooral: tussen mensen.... Lees meer

NRG-Office, specialist in Supply Chain

Specialist in Supply Chain NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en... Lees meer