Organisaties
versterken

Prestaties – van mens én organisatie – optimaliseren

Om verder te komen moet je verder kijken. En dus gaan alle labels van LinkedLabels nét een stap verder voor opdrachtgevers. Geven we nét dat beetje extra. En weten we daardoor nét dat beetje meer voor elkaar te krijgen. Als groep zetten we ons vol in om het niveau van de Food & Maakindustrie te verhogen door op alle functieniveaus de juiste mens op de juiste plek te leveren.

Doelen bereiken

Wij hebben als doel prestaties van zowel de mens als de organisatie zelf te optimaliseren. We helpen organisaties van binnenuit bij het realiseren van hun doelen, zodat zij op elk vlak op volle kracht vooruit kunnen. Waar die doelen ook liggen. Met veel plezier zetten wij ons in voor werving & selectie en detachering van professionals gespecialiseerd in de vakgebieden Supply Chain, Quality, Operations, IT, engineering, HR, Recruitment en Finance.

Gevoel voor organisaties en processen

Waar ons gevoel voor organisaties en processen precies in zit? Vooral in de mensen die bij LinkedLabels werken. Ontmoet je ons, dan merk je dat wij stuk voor stuk ondernemende en creatieve mensen zijn die uitdaging zien in organisaties, hun medewerkers én processen. We snappen als geen ander dat de kwaliteiten van iemand het best tot hun recht komen, als je diegene in zijn of haar kracht zet en laat doen waar hij of zij goed in is.

Hoe elk van de labels nét die stap verder gaat? Lees hier meer over de afzonderlijke bedrijven

 

Recente blogs

Jouw carrière in IT

Specialist in IT it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen.... Lees meer

Quality & Operations

Specialist in Quality & Operations Yor-in bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten, maar vooral: tussen mensen.... Lees meer

NRG-Office, specialist in Supply Chain

Specialist in Supply Chain NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en... Lees meer

Loading...