Vacatures in de food

LinkedLabels is een groep bestaande uit vijf bedrijven, de labels. Ieder label is recruitmentspecialist binnen een specifiek vakgebied. We werken voor bedrijven in heel Nederland vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nijmegen en Zwolle, en hebben een sterke focus op vacatures in de Food.

Vacatures in de food

De Food is een industrie waar professionals graag voor kiezen. Het is een uitdagende en dynamische industrie door onder andere piekbelastingen, houdbaarheidsdata, voorraadvraagstukken, medium- en highcare producten. Sterker nog: het is cruciale industrie die altijd op volle toeren moet kunnen draaien.

Daarom hebben wij sinds eind februari vacaturesindefood.nl gelanceerd. Hierop vind je vacatures in de food binnen de IT, Supply Chain, Operations, Quality en Techniek. Mocht je op zoek zijn naar een baan in de Food, neem dan vooral even een kijkje!

Naar www.vacaturesindefood.nl

 

Niet direct op zoek, abonneer je dan op de maandelijkse vacature update. Al heel wat professionals gingen je voor.

Zelf vacatures in de food delen?

Meer zichtbaarheid voor een vacature in de food genereren? Mail dan naar Ward via w.gugelot@linkedlabels.nl voor de mogelijkheden!

Recente blogs

Jouw carrière in IT

Specialist in IT it-8 specialiseert zich in het verbinden van IT professionals aan (nieuwe) carrièrekansen.... Lees meer

Quality & Operations

Specialist in Quality & Operations Yor-in bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten, maar vooral: tussen mensen.... Lees meer

NRG-Office, specialist in Supply Chain

Specialist in Supply Chain NRG-Office is specialist in het samenbrengen van Supply Chain bedrijven en... Lees meer