Jouw carrièrepartner

Wij helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan of zoeken versterking voor jouw afdeling.

Jouw carrièrepartner

Wij helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan of zoeken versterking voor jouw afdeling.

werving en detachering in de voeding en maakindustrie

Ons verhaal

In 2006 begon het balletje te rollen toen onze eerste supply chain professional met zijn opdracht startte. Het startschot voor ons eerste label, NRG-Office. Al snel volgden de andere labels, ieder met een eigen specialisme. Vanaf dag één stonden focus op expertise en een persoonlijke aanpak voorop.

Missie LinkedLabels

Missie

Wat ons motiveert? Het verschil maken voor onze klanten, kandidaten én eigen organisatie. Dat realiseren we door elkaar op te zoeken. We stimuleren en faciliteren onze specialisten in hun persoonlijke ontwikkeling en om kennis te delen. Zo versterken we onze opdrachtgevers maximaal.  

Visie LinkedLabels

Visie

Samen maken we ons sterk om de Food & Maakindustrie naar een hoger niveau te tillen. We begrijpen de dynamiek, processen en uitdagingen van productieomgevingen als geen ander. En met veel plezier zetten we ons in om de juiste professional op de juiste plek te leveren. 

Onze diensten

Detachering LinkedLabels

Detachering

Tijdelijk versterking nodig? Wij vullen op korte termijn jouw capaciteits- en kennisbehoefte in met de juiste (interim) professional. Met de inzet van onze specialisten helpen wij jouw organisatie structureel vooruit. Wij zijn actief in supply chain, quality, IT, operations, HR, recruitment en finance.   

Werving en selectie LinkedLabels

Werving & Selectie

Als specialist in de Food & Maakindustrie begrijpen we wat er leeft en speelt in jouw bedrijf. Het vinden van gekwalificeerd personeel gaat verder dan het afvinken van kennis en ervaring. De juiste match? Die ontstaat vanuit ons sterke netwerk en door goed te luisteren naar de behoefte van onze opdrachtgevers én kandidaten. 

Wij werken samen met

Werken als interim professional

Of je nou precies weet wat je leuk vindt of nog zoekende bent, we helpen jou graag in de ontdekkingstocht. De gemene deler van de bedrijven waar je aan de slag kunt? Allemaal dragen ze bij aan de productie van voedsel, direct ofwel indirect. Van rijst tot een pak wafels, en van stalen plaat tot frisdrankblikje.

Een opdracht duurt gemiddeld drie tot zes maanden. Je wordt onderdeel van onze club interim specialisten. Deze collega’s leer je beter kennen tijdens onze activiteiten, kennisevents en borrels. Soms per vakgebied, maar ook in grotere groepen. Zo vergroot je jouw kennis en netwerk binnen je vakgebied.

Versterk je onze club als interim professional?

Ben jij ondernemend en vind je een persoonlijke aanpak belangrijk? Lees meer over het werken bij onze labels via onderstaande vakgebieden. Staat jouw vakgebied er niet bij? Ook voor onze kantoren zoeken wij geregeld versterking.